Listen to sample
Listen

Den sidste gave

"Jeg har en sidste gave til Marc," siger den tidligere soldat Bjørn Schaap til sin ekskone Camilla en sommerdag i 2005, da han er på besøg for at fejre Marcs femårs fødselsdag. Men gaven er slet ikke en gave, men en hjemmelavet bombe. Bjørn har besluttet sig for at tage livet af sig selv, og med sig i døden vil han have Camilla og Marc. Fødselsdagshyggen bliver afløst af et usædvanlig voldsomt brag, der kan høres over store dele af Odense. Rækkehuset sprænger i luften, og Bjørn og lille Marc bliver dræbt på stedet, men Camilla overlever mirakuløst den voldsomme eksplosion.

Da Camilla en uge senere vågner efter at have ligget i koma, modtager hun sit livs værste besked. Hendes elskede Marc er død, og hun har mistet sit ene øje og det meste af sin hørelse. Bjørns uhyggelige plan har for altid ændret hendes liv. Nu begynder kampen for at leve med tragedien – en kamp, der aldrig helt vil ende. For der er et spørgsmål, der hele tiden dukker op – hvordan kunne det nogensinde komme så vidt, at en mand, hun havde stolet på, kunne tage hendes livs gave fra hende?

Dette er Camillas historie. Heidi Korsgaard er en dansk forfatter, der har udgivet flere faglitterære bøger om forskellige emner. Hun har blandt andet udgivet den meget personlige bog "Når kærligheden kammer over" (2007) om at leve i ubehagelige afhængighedsforhold. Men hun har også udgivet flere bøger om netop det at skrive og udgive bøger, og er en del af foretagendet Skriveværkstedet.
8,89  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date29 Oct 2020
Languagedan
ISBN audio9788726694376