Listen to sample
Listen

Highfire

Kongen af Louisianas sumpe

Squib Moreau er måske nok en 15-årig sump-vild, streetsmart, cajun-blodet vildbasse, men han har (som regel) gode intentioner: Han vil virkelig gerne være en sød og opmuntrende søn for sin hårdtarbejdende mor, sygeplejersken Elodie. Men nogle gange kommer livet i vejen – som for eksempel når Falske Far pludselig fordufter og efterlader en kæmpe gæld, eller når den korrupte landbetjent Regence Hooke får den idé, at Elodie er lige er hans kinda gal.

Så da Squib får tilbudt et job hos den lokale spritsmugler, ser det ud til, at en sommer på floden er hans eneste mulighed for at betale af på familiens gæld og måske skaffe et sted til ham og hans mor inde i byen, langt væk fra Regence Hookes ubehagelige tilnærmelser og Falske Fars dårlige ry.

Desværre har landbetjenten selv kig på den del af floden til sine lyssky forehavender. Og hverken han eller Squib har taget højde for dragen, der bor i en hytte dybt inde i Louisianas sump. Altså Vern, den sidste drage i verden – også kaldet Lord Highfire – der fordriver tiden med at se Flashdance og drikke vodka. Et lidt sølle liv, men Vern er parat til at gøre hvad som helst for at forsvare det.

Highfire er en morsom, dramatisk, actionpakket, rørende historie for voksne om en dreng, en korrupt politimand og den sidste drage på jorden – måske.

16,10  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date20 May 2021
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN audio9788702303407