Listen to sample
Listen

Sabotage

Bastian har fået arbejde på et pizzeria. En aften er han alene efter lukketid. Han opdager en rotte i køkkenet! Bastian ringer efter Yosuf for at få ham til at hjælpe med at fange rotten. Er rotten havnet i køkkenet ved et tilfælde? Eller er der nogen, der vil pizzeriaet til livs?

Manden holdt en stor køkkenkniv op foran halsen på Kamille. "Hvis I laver numre, går det ud over tøsen," snerrede han.

Hans stemme var helt forandret. Knivens æg glimtede i lysskæret fra lampen. Han pressede kniven så hårdt mod Kamilles strube, at lidt blod piblede frem. Bastians ben rystede helt vildt.

Team A-serien:

Computermysteriet

Den forsvundne silkeabe

Kidnappet

Sabotage



Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive.

Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "Strømsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.
3,86  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date22 Sep 2016
Languagedan
ISBN audio9788711669754