Listen to sample
Listen

Palomies Sami - Polttavan kuuma konsertti

Ponttipantin oman rokkibändin kitaristi Elvis ja rumpali Mikke harjoittelevat illan konserttia varten, kunnes joutuvat ilmiriitaan. He suunnittelevat uudet ohjelmanumerot tahoillaan. Mikke aikoo esiintyä bändin uuden jäsenen kanssa ja Elvis jonglöörata vaarallisesti tulisoihduilla. Niinpä palopelastajat varautuvat kaiken varalta sammutusoperaatioon.

Palomies Sami on brittiläinen animaatiosarja, joka sai TV-ensi-iltansa vuonna 1987. Idean sarjaan keksivät kaksi entistä palomiestä, Dave Gingell ja David Jones, jotka loivat Palomies Samin yhdessä kirjailija Rob Leen kanssa.
Palomies Samin tavaramerkki on Prism Art & Design Limitedin omistuksessa. © 2021 Prism Art & Design Limited Liity mukaan seikkailuihin Palomies Samin ja hänen kollegoidensa Palomestari Pasin, Elviksen, Tomin, Pennin ja kaikkien muiden Ponttipantin kaupungin asukkaiden kanssa! Sami kulkee kaupungin katuja Jupiterin, Merkuriuksen, Neptunuksen, Venuksen ja muiden hauskojen pelastusajoneuvojen kyydissä. Hän on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan – Sami on oikea naapuruston sankari! © 2021 Prism Art & Design Limited. Palomies Samin nimi ja hahmot ovat Orism Art & Design Limitedin tavaramerkkejä. Tarinat perustuvat D. Gingellin ja D. Jonesin ideoihin, ja R.M.J. Lee on luonut sarjan hahmot. © 2021 HIT Entertainment Limited. HIT ja HIT logo ovat HIT Entertainment Limitedin tavaramerkkejä.
0,90  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date25 Jan 2022
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN audio9788726807448