Listen to sample
Listen

Sort natskygge

En række mystiske dødsfald blandt medicinalindustriens topchefer skaber nervøsitet på direktionsgangen hos medicinalgiganten GlobalChem i New York. Anonyme trusselsbreve sætter virksomhedens forskningsdirektør på sporet af et skotsk broderskab og fører hende til et nedlagt klosterhospital, der siden middelalderen har gemt på en banebrydende hemmelighed. En hemmelighed der hos broderskabet bærer navnet Natskyggeprofetien.

I København styrter verden i grus for et ungt par, da de får at vide, at kvinden lider af kræft, og at hun kun har få måneder tilbage at leve i. Rygter om nogle flere hundrede år gamle naturmedicinopskrifter bringer parret til Skotland og giver dem fornyet håb. I deres kamp mod tiden støder de på en viden, der har været tilgængelig for menneskeheden i århundreder men som er forblevet skjult af hensyn til den moderne medicinalindustris jagt på profit og patenter.

Andre og stærkere kræfter er imidlertid interesserede i den dyrebare viden. Tiden er inde til, at Natskyggeprofetien kan gå i opfyldelse.

Med Sort natskygge har Ole Clifford skrevet endnu en effektiv thriller af internationalt format.

Clifford kan levere en meget spændende og upåklagelig konstrueret historie, der er mange tråde, der samles perfekt til sidst. Ingen løse ender, gode dialoger, godt opbygget spændingsniveau. Måske kunne kvindeportrætterne være lidt mere nuancerede, men det hele fungerer ellers fint. Der er tilmed en happy ending. Litteratursiden
12,88  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date09 Oct 2013
Languagedan
ISBN audio9788711342213