Read sample
Read

Mit liv i Knutbysektens hjerte

Den gruopvækkende og sande historie om Skandinaviens største mordsag og den notoriske knutbysekt.
Josefine Frankner var sektlederen Kristi Bruds nærmeste tjener; på vagt døgnet rundt. Hun havde ansvaret for alt, også når det gjaldt den notoriske sektleders kropspleje og husholdning. Nu fortæller hun for allerførste gang den hudløst ærlige historie om sit liv i Knutbysektens hjerte.
Allerede som teenager flyttede hun hjemmefra til Knutby og Phila­delphia-menigheden. Hun trådte ind i sekten, som i begyndelsen fremstod som et idyllisk og utopisk fællesskab, men efterhånden begyndte alt at krakelere.
Frankner var offer for både fysisk og psykisk vold og hjernevask. I de 25 år, hvor hun opholdt sig i menigheden, blev hun forvandlet fra en selvsikker teenagepige til en robot, hvis eneste frygt var at falde i unåde. Hun blev frataget retten til at være mor for sine to børn, retten til samliv med sin mand og retten til at kontakte sine forældre. Hun mi­stede sin værdighed og sin identitet. Først da det blev afsløret, at hendes datter var blevet udsat for seksuelle overgreb, lykkedes det hende og hendes familie at bryde fri.
20,13  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition1. e-bogsudgave
Printed pages360 Sider
Publish date22 Nov 2021
Languagedan
ISBN epub9788775710775