Listen to sample
Listen

Kvinden bag muren

En opdelt by.
To adskilte søstre.
Ét umuligt valg ...

Da Berlinmuren bliver rejst, befinder Karin sig i den forkerte del af byen. Fra den ene dag til den anden fanges hun under sovjetstyret i det uforsonlige Østberlin, og er blevet adskilt fra sin tvillingesøster, Jutta.

På hver sin side af muren lever Karin og Jutta parallelle liv i årevis, men Karin finder støtte hos Otto; den mand, der indgyder hende håb midt i det brutale østtyske regime.

Da Jutta finder en hemmelig adgang gennem muren, bliver tvillingerne genforenet. Men Stasi er allestedsnærværende, og snart står Karin over for et umuligt valg: at flygte fra Vestberlin for at være sammen med sin søster, eller at ofre alt for at følge sit hjerte.

Mandy Robotham har betragtet sig selv som forfatterspire, lige siden hun var ni, men journalistik kom i vejen og efterfølgende blev hun mor. Hun er nu tidligere jordemoder og skriver om fødsler, død, kærlighed og alt derimellem. Hun er cand.mag. i Creative Writing fra Oxford Brookes University. Kvinden bag muren er Robothams anden roman på dansk. Postkort fra Berlin udkom i 2021.
20,13  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date22 Apr 2022
Languagedan
ISBN audio9788771919172