Listen to sample
Listen

Strengt fortroligt

CIA-analytiker debuterer med psykologisk spionthriller Den tidligere CIA-analytiker Karen Cleveland debuterer med spionthrilleren ’Strengt fortroligt’. Bogen er solgt til udgivelse i 24 lande, og Universal Pictures har købt rettighederne til filmen, der bliver produceret af Charlize Theron, som ligeledes skal spille hovedrollen.
Vivian Miller får som dedikeret CIA-agent til opgave at afdække en række sovende russiske spionceller i USA. Hun er godt på vej til en hårdt eftertragtet forfremmelse på baggrund af et banebrydende software, som hun har udviklet. Et system, der kan identificere og afsløre russiske agenter, som lever tilsyneladende helt almindelige forstadsliv.
Efter at have fået adgang til en mulig mistænkts computer falder Vivian over et fortroligt dossier, der tilhører en tophemmelig russisk agent. Men et par museklik senere er alt hvad der betyder noget for Vivian – hendes mand, hendes arbejde og selv hendes fire børn – i skudlinjen.
Vivian har svoret at beskytte sit land mod alle fjender. Men nu står hun over for et umuligt dilemma. Hun er splittet imellem loyalitet og forræderi, troskab og svig, kærlighed og mistanke.
Hvem kan hun stole på?
20,13  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date07 Mar 2018
Languagedan
ISBN audio9788740047769