Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Junglens djævletrommer

"Skibet hed "Monsunen" og øen Vanikoro. Det er den sydligste ø i Santa Cruz-gruppen, som igen er den sydligste del af Salomonsøerne – men det kan ikke nytte, De søger øen på atlasset, for den er så lille og ubetydelig, at kun de bedste detailkort værdiger den en signatur."

"Junglens djævletrommer" er Hakon Mielches spændende beretning om de to måneder, han var skibbruden på den lille ø Vanikoro. Bogen er en ægte robinsonade af en ufrivillig Robinson, men opholdet på den øde ø var også med til at vække udlængslen i Hakon Mielche, hvis liv blev én lang eventyrlig rejse, der er dokumenteret i en perlerække af rejseskildringer.

"Junglens djævletrommer" er skrevet i 1940‘erne og bruger til tider udtryk og vendinger, der kan virke stødende og racistiske i dag. Dette er ikke udtryk for forlagets holdning. Hakon Mielche (1904-1979) var en dansk journalist, eventyrer og forfatter. Han er bedst kendt for sine mange spændende bøger om sine eventyrlige rejser rundt i den store verden, som han med stort litterært talent tryllebinder læseren med. Under besættelsen måtte Hakon Mielche meget modvilligt blive i Danmark på grund af udrejseforbuddet. Den tid udnyttede han til at skrive en række biografier samt en enkelt selvbiografi. Hakon Mielche var medlem af Eventyrernes Klub, og hans bøger er blevet oversat til over 10 sprog.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages183 Sider
Publish date11 Jun 2019
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726052312
ISBN audio9788726053234