Listen to sample
Listen

Midnatsmesse

Den livsglade og forfængelige enke fra Nordsjælland, Emmy Torp, deltager i en konference på klosteret Froidesaint i de franske Pyrenæer. Med en Ph.D i kætterreligioner er Emmy Toft selvskreven deltager. Fjorten dage i skønne omgivelser. Om oldkristne tekster og teologiske konflikter.

Konferencen går trægt. Det viser sig meget svært at holde fokus, og deltagerne afslører stærke og uforklarlige lidenskaber. Så stærke, at nogen i kredsen tilsyneladende er villig til at slå ihjel, for en dag bliver en af deltagerne fundet dræbt midt i kirkerummet. Skamferet af uforklarlige bid. Hvad er motivet? Og hvad er det for et monster, der hjemsøger klostret ved midnatstid?

Den ældre kriminalkommissær Marc, Monsieur le Commissaire fra politiet i Montpellier, kommer på sagen. Han skal opklare det lukkede rums mysterium, men har svært ved at levere varen. Presset på ham vokser, da Emmy Torp – af helt personlige grunde – beslutter sig for at blande sig i efterforskningen.

Der er styr på historien i denne krimi, hvor en flok videnskabsfolk mødes på konference. Krydderiet er en fin sideløbende kærlighedshistorie, som gør bogen til ren Dan Brown for kvinder. - Litteratursiden
12,88  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date01 Mar 2013
Languagedan
ISBN audio9788711372951