Listen to sample
Listen

Den hemmelige modstander

Tommy & Tuppence – to unge mennesker, som mangler både penge og fast ansættelse – sætter sig for at skabe spænding i tilværelsen. De har været venner hele deres liv, men da de her mødes efter Første Verdenskrigs afslutning, må de indrømme for sig selv og hinanden, at de er blevet mere end venner. De sætter sig nu for at starte et spændende firma op sammen – "the Young Adventurers Ltd" – og de vil være villige til at påtage sig alle de spændende opgaver, der måtte finde vej til dem!
Deres første opgave er for den dystre mr. Whittington. Det nye makkerpar bliver snart hevet ind i et djævelsk politisk spil, fyldt med konspirationer, og de har måske ikke helt regnet med, hvor farligt dette kan gå hen og blive...

"Dette er ikke bare en spændende spion thriller med en åndeløs hastig hed og en meget virkelig følelse af ondskab og farefulde hændelser; det er også en rørende kærlighedshistorie. Bogen skiller sig ud, fordi den er så anderledes end resten af Agatha Christies forfatterskab. Denne bog blev skrevet i 1921 med Første Verdens krig i frisk erindring, og den er et tidligt mesterværk fra Christies hånd." – David Walliams, spiller hovedpersonen Tommy i BBC’s nye filmatise­ring af serien om Tommy & Tuppence.

Dette er første del af Tommy & Tuppence-serien skrevet af Agatha Christie. Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple. Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.
6,31  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date31 Oct 2016
Published byRosenkilde
Languagedan
ISBN audio9788711689509