Listen to sample
Listen

Hvem er fjenden?

"Hvem er fjenden?" er en barsk og afslørende krimi om unge kriminelle bander og grupperinger i Danmark og Sverige, som bekriger hinanden på tværs af landegrænser. Konflikten begynder, da en gruppe stjæler hash fra en rockerbande.
I den øverste politiledelse taler man med to tunger, og landets justitsminister og andre folketingsmedlemmer har alle deres egne løsninger på, hvordan en bandekrig skal stoppes. Det er noget, medierne kan bruge, og de har gyldne dage.
Imens er beboerne på Nørrebro rystede. En af militærets helikoptere patruljerer over bydelen, og nattesøvnen bliver forstyrret. Gadens parlament styrer, og bedre bliver det ikke, da krigen fortsætter på Amager og Vestegnen. Og i Malmø og Helsingborg er der også flere bandekrige med mulige afstikkere til Danmark. Her spiller østeuropæiske kriminelle en stor rolle.
Task Force One med Bjørn Agger, Nancy og kollegerne sendes på gaden. Først skal Bjørn og Nancy hjælpe Station City med lidt oprydning i prostitutionsmiljøet, men pludselig eksploderer Storkøbenhavn med en lang række grove, udspekulerede forbrydelser og svinestreger ... Erik Hauervig (f. 1949) var i mange år ansat ved Københavns politi og arbejdede ti år på Vesterbros gader, hvor han målrettet bekæmpede prostitution og kvindehandel. I 2012 debuterede Erik Hauervig som forfatter med krimien "Det onde netværk", som er baseret på hans barske oplevelser som politimand i det københavnske natteliv.
12,75  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date23 Oct 2020
Languagedan
ISBN audio9788726706703