Listen to sample
Listen

Freud, Jung og de andre

"Det sker ikke i Danmark, ikke nu mere.

I de største storbyer, hvor alt kan ske, der sker det selvfølgelig, men ellers ikke. I Skandinavien der sker det så godt som aldrig, det skulle da lige være i Stockholm, men ikke i Danmark – nej, i Danmark er vi for længst ude over den slags og hvis man mod al forventning alligevel skulle udpege et sted hvor det teoretisk set kunne tænkes at ske ville det selvfølgelig være København (som jo er en slags storby), i havnekvarteret, på Nørrebro og – mest sandsynligt – på Vesterbro."



I 1978 var København betydeligt mindre end i dag, og dog er der meget, der ikke har ændret sig. "Freud, Jung og de andre" foregår på Vesterbro, som forfatteren oplevede det – ikke en del af det smarte København, men et sted hvor der stadig kunne ske ting, der ikke kunne ske i resten af Danmark.

Den danske forfatter Peter Poulsen (f. 1940) bevæger sig inden for mange forskellige genrer heriblandt lyrik, børnebøger, filmmanuskripter og romaner. Peter Poulsen har studeret litteraturvidenskab på Københavns Universitet, og efter at have boet i Brasilien i et par år tog han en bifagseksamen i portugisisk. Ved siden af sit virke som forfatter har Peter Poulsen oversat værker af blandt andre Fernando Pessoa og Charles Baudelaire.
8,89  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date23 Oct 2017
Languagedan
ISBN audio9788711824719