Advokaters erstatningsansvar

”Advokaters erstatningsansvar” er en praktisk håndbog, der henvender sig til advokater og ansatte ved domstolene, forsikringsselskaber, pengeinstitutter, offentlige myndigheder og andre, der har behov for at vurdere kvaliteten af advokatydelser i en erstatningsretlig sammenhæng. 

Bogen indeholder – med udgangspunkt i den foreliggende retspraksis fra Højesteret og landsretterne – en gennemgang af retsstillingen på dette særlige erstatningsretlige område. Bogen omfatter således en gennemgang af kravene til den erstatningsretlige ansvarsnorm inden for en række af advokaters arbejdsområder, herunder i forbindelse med førelse af retssager, bobehandling, skatterådgivning, virksomhedsoverdragelse og ejendomsberigtigelse samt flere andre områder. 

Endvidere indeholder bogen en gennemgang af kravene til de øvrige erstatningsretlige betingelser, herunder kravene om årsagsforbindelse, påregnelighed, tabsopgørelse og stillingtagen til eventuel egen skyld, samt videre de særlige forhold der gør sig gældende i de tilfælde hvor der er flere erstatningsansvarlige. Vi har medtaget relevant retspraksis frem til 1. januar 2022. 

Med denne 4. udgave af bogen er advokat Arvid Andersen (H) indtrådt som medforfatter sammen med advokat, lic. jur. Søren Halling-Overgaard, LL.M, (H).
110,71  EUR
Buy printed book
 
Edition4
Printed pages440
Publish date08 Jun 2022
Published byDjøf Forlag
Languagedan
ISBN print9788757444674