Kardemomme & Kornblomster

Må man gerne drømme om mere? Efter et forlist ægteskab har Vinnie travlt med at få etableret sit nye liv med to teenagere på deleordning. Hun har aldrig før haft et rigtigt arbejde. Al sjæl og energi bliver kastet ind i rollen som marketingchef og partner i Det Gamle Mejeri i Aalbæk. Midt i alt det praktiske, fantaserer hun om ham den overlækre, uopnåelige nabo, som har åbnet gastropubben ved siden af mejeriet. Han er mørk, lidt mystisk, men mest af alt sjov og meget charmerende. Hele sidste sommer flirtede de platonisk, men det var alt. Hvad skal han da også med hende? En mor til to teenagere, der er på vej mod de fyrre.

Henrik har trukket sig lidt tilbage fra et liv i overhalingsbanen med premierer og fester på de københavnske klubber, han ejer. Han har slået sig ned i den lille, hyggelige by, Aalbæk, hvor han har åbnet en gastropub. Det langsommere liv i Nordjylland tiltaler ham, og hvis han er heldig, kan han måske endelig finde kærligheden. Dog har han ikke planlagt, at det skal være Vinnie, nyligt fraskilt og først ved at finde sig selv igen. Men de kan da være venner først og fremmest, kan de ikke?

Det er sommer igen i Aalbæk. Kardemomme og Kornblomster er en fortælling om ustyrlige følelser, venskab og utrolig dårlig timing, men man kan bare ikke altid styre, hvad hjertet vil? Bogen er anden fritstående bog i L. Shermans Toppen af Danmark-serie, som begyndte med Kærlighed & Bølgeskvulp.
14,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages313
Publish date02 Jun 2022
Published byAugusta Publishing
Languagedan
ISBN print9788793918337