Jeg er her ikke

Lize Spits anden bog er en uforfærdet, rå roman om skrøbelig ungdom og stor kærlighed.

Leonie, kaldet Leo, bor i Bruxelles og har været kæreste med Simon i ti år. De er knyttet sammen på grund af en svær barndom, og parret har ikke brug for meget mere end hinanden. Indtil alt tager en drejning: Simon kommer hjem midt om natten, og fra det øjeblik virker det, som om han er en anden. Langsomt falder Leos omhyggeligt opbyggede tilværelse fra hinanden, indtil det punkt hvor det bliver farligt.

"Jeg er her ikke" er en historie om hengivenhed og forræderi, om to mennesker med hver deres sår på sjælen, som gør deres allerbedste for at blive bemærket, for at elske og for at leve.

Om forfatteren:

Lize Spit (f. 1988) voksede op i en lille landsby i Flandern og bor nu i Bruxelles. Hun er uddannet manuskriptforfatter. Hendes første roman "Det smelter" var nummer 1 på den belgiske bestsellerliste i et år efter udgivelsen og vandt adskillige litterære priser, herunder Bronzen Uil-prisen for den bedste debutroman og den hollandske boghandelspris for den bedste roman 2016. Den er solgt til udgivelse i 15 lande.
26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages490
Publish date18 May 2022
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743401841