Jeg har aldrig været god til at bremse

Bogen handler om en pige, som er den mindste ud af tre piger. Hun bor sammen med sin mor, far og to søskende. De flytter til provinsen fra storbyen. Der begynder det at gå skævt for familien. Pigen har haft meget modgang lige fra børnehaven til voksenlivet. Hun har stået meget alene og mistede sin mor i en tidlig alder. Hun har klaret to uddannelser, fået sin egen familie. Hun er en stærk kvinde i dag og klarer sig godt. Trods de store udfordringer hun har været igennem, og at hun har fået en kronisk sygdom, er hun altid positiv og ser mulighed fremfor begrænsninger.

Uddrag af bogen 
Dette er en historie om, hvordan systemet svigtede et ungt menneske. Hun forsøgte at råbe op men blev ikke hørt. Ikke engang af sin nærmeste familie. Hun søgte hjælp hos politiet uden held, og hun gik i behandling, der var overfladisk og misforstået. Terapeuter sagde bare til hende, at det var synd for hende. Det vidste hun godt i forvejen. Det var værktøjer til at klare det indre kaos, hun havde brug for, og dem fik hun senere. Men ved egen kraft. Så selvom der var modgang og uigennemtrængelig træghed fra kommune og psykologer, lykkedes det alligevel Wickie at vinde glæden tilbage.         

Om forfatteren 
Wickie Nielsen er uddannet indenfor social- og sundhedssystemet og har her skrevet om sine skygger, om svigt. og om hvordan hun i et sejt træk kom videre. På dagen, hun fik sit eksamensbevis indenfor social og sundhed, blev hun viet til sin Hans i et ægteskab, der indtil videre har varet i 25 år.
12,88  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages74
Publish date20 May 2022
Languagedan
ISBN print9788775753055