Kokainblues

Selskabssæsonen i London er i fuld gang i slutningen af de brølende tyvere, men den adelige Phryne Fisher er ved at blive godt træt af at lave blomsterdekorationer, føre høflige samtaler med pensionerede oberster og danse med vege, kedsommelige mænd. I stedet beslutter Phryne sig for, at det kunne være ganske fornøjeligt at give den som kvindelig detektiv i Melbourne, Australien. Næppe har Phryne tjekket ind på Windsor Hotel, før hun er viklet ind i en mystisk sag: forgiftede koner, kokainsmuglerringe, korrupte betjente og kommunisme – for slet ikke at nævne de erotiske møder med den smukke russiske danser Sasha de Lisse – indtil hendes eventyr når sit hede klimaks i de tyrkiske bade på Little Lonsdale Street. Spænding og fare stiger op som damp, og Phryne må redde sig selv og andre unge kvinder, før det er for sent.   

”Hvis du har tid til overs til dig selv, så anbefaler jeg kraftigt, at du mikser en cocktail, tænder en smøg og åbner Kokainblues. Det er god underholdning for alle pengene.” 
– Smart Bitches   

“Phryne kan ikke få nok af eventyr, og læseren kan ikke få nok af Phryne.” 
– Deadly Pleasures         
 
Uddrag af bogen
”Jeg gad vide, hvad jeg skal gøre?” spurgte Phryne sig selv. Det har alt sammen været ganske interessant indtil nu, men jeg kan ikke danse og spille mit liv væk. Jeg kunne måske forsøge at slå flyverekorden i den nye Avro – eller slutte mig til frøken May Cunliffe i hendes udfordringer på landevejene i den nye Lagonda – eller jeg kunne lære abessinsk – eller slå mig på ginnen – og opdrætte heste – jeg ved ikke, det forekommer mig alt sammen så tamt.” ”Nå, jeg vil forsøge at være den perfekte frøken detektiv i Melbourne – det burde være svært nok – og måske vil noget dukke op helt af sig selv. Hvis ikke, kan jeg stadig nå skisæsonen. Det kan trods alt stadig vise sig at blive sjovt. ” Lige i det øjeblik viste der sig et hurtigt ubeskriveligt græsgrønt blink, før den gyldne og rosa solopgang farvede himlen. Phryne sende solen et luftkys og vendte tilbage til sin kahyt.           

Om forfatteren 
Kerry Greenwood voksede op i Melbourne, Australien og uddannede sig til jurist. Ved siden af jobbet som advokat har hun skrevet en lang række krimier, romaner og ungdomsbøger, for hvilke hun har modtaget flere priser.  Mest kendt er hendes krimiserie om Phryne Fisher, der også er blevet lavet til en tv-serie, som har været vist i over 100 lande. Kokainblues er første bind i serien.
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages178
Publish date22 Apr 2022
Languagedan
ISBN print9788775754793