Herregården

Josefine

Herregården – Josefine er en fortælling omhandlende tre meget forskellige søskende, der bliver kaldt hjem til moderens herregård, da hun føler, at det er tid til hendes sidste rejse.   
Gennem tiden på gården får vi et tilbageblik i medgang og modgang og ikke mindst de intriger, som kommer af, at moderen ikke kan finde en løsning på, hvordan hun bedst kan sætte det sidste vigtige punktum i sit testamente.   
Bogen er en fortælling om personligheder, prioritering, selvværd og ikke mindst deres individuelle fremtidsplaner. Alt sammen skrevet ud fra et humoristisk, men dog alvorligt synspunkt, med uoverensstemmelser og fordomme over for hinandens måde at leve livet på.       

Uddrag af bogen 
»Hvad er din plan egentlig, at fremstå som den voksne søster, mens Tobias og jeg gemmer os i baggrunden? De bagtanker kan du godt skyde en hvid pil efter.« »Bagtanker! Hvad snakker du om?« 
»Ja, hvad tror du? Af en eller anden grund så tror du altid, at du har førsteret. At du er bedre end os andre,« svarede Melanie vredt. 
»Hvad snakker du om? Hvis du var interesseret i mors ve og vel, hvorfor har du så aldrig besøgt hende uden en invitation? Ja, jeg spørger bare?« udbrød Eleonora. »Og det skulle komme fra dig, som bor her i byen, og som altid har travlt med, hvad andre folk tænker om din familiehistorie,« gav Melanie vredt igen.         

Om forfatteren 
Dette er Mona Hennys sjette letlæselige bog. At skrive og skabe en spændende handling har altid været hendes passion, og det at skabe en fortælling, hvor alle ender mødes til sidst, er målet i alle hendes bøger. Mona er opvokset i Fredericia og har boet der hele livet, kun afbrudt af fire år i Brøndby Strand.
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages177
Publish date11 Jul 2022
Languagedan
ISBN print9788775755578