Skur

SKUR er femte bog i serien om Skurvognsdetektiven og Ole Thorvaldsen. Ole har nok at se til, for han må ofte ned til sin kæreste Annabelle i Provence, hvor tiden for ham flyver af sted med at passe hus, lave mad og skrive på sine krimier. Pludselig bliver han nærmest slået til lirekassemand, og alt ændrer sig. Kasper og Sabrina møder mange udfordringer. Et skæbnesvangert angreb fra luften. Kidnapning af en ung kvinde. Nye samarbejdspartnere. Et par voldsomme hævnakter, der viser sig at have tråde til militæret og tilbage i tiden. Omstændighederne kræver et nyt hovedkvarter. Ind imellem er der heldigvis åndehuller og plads til små og festlige sammenkomster både i Vendsyssel og i Frankrig.       

Uddrag af bogen 
Ondskaben havde været sluppet løs i plantagen, mens de selv holdt jul i Åsted. Også hele skurvognskomplekset var fuldstændig ødelagt. Porschen var kaput. Trædele, der havde været i brand lå ligeledes overalt. Der var en sur lugt af brand. Ildelugtende aske lå i et tykt lag overalt. Den ellers så dejlige plet lignede en krigszone fra et forarmet land på Balkanhalvøen. Sabrina græd utrøsteligt over sin elskede hests skæbne. Ja, hun hylede nærmest af frustration. Kasper opbyggede hastigt, som det nu var hans natur, et sammenbidt raseri. Hvad fanden var der egentlig sket? Hans ellers så effektive lureminering på vejen ind til hovedkvarteret og i selve plantagen omkring bebyggelsen havde over hovedet ikke været aktiveret.

Om forfatteren 
Tom Oxager er fløjtende frankofil, men bor og skriver som oftest i det dejlige Sæby i Vendsyssel. Når han midt i november ser, at alle træerne har smidt deres blade, længes han igen mod sydens sol i Provence, hvor han kan sidde under platanerne med en pastis. Handlingen i mange af hans bøger udspiller sig både i Danmark og Frankrig.
20,64  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages216
Publish date08 Jul 2022
Languagedan
ISBN print9788775756230