I er alle en

God nyheder for mænd og kvinder

Hvorfor siger Bibelen, at en kvinde skal underordne sig? Kan kvinder blive præster? Er Gud en mand? Er man dømt til romantisk fiasko, hvis man ikke lever op til stereotype kønsroller?   

Alt dette, og meget meget mere, tager Jacob Munk op til debat i bogen “I er alle én - gode nyheder for mænd og kvinder." Med en blanding af personlige beretninger, opmærksom samtidsanalyse og dybdegående tolkninger af bibeltekster, argumenterer forfatteren for, at der er brug for større ligestilling og mere rummelige kønsroller i kirken i dag.   

“Jacob Munk fremstiller med stort engagement kvindens og mandens identitet som netop kvinde og mand. Der er noget på spil her, og læseren fornemmer i argumentationen en vedkommende iver efter at nå til klarhed. Jacob Munk redegør for alternative synspunkter på en fair måde, og det er vanskeligt ikke at blive påvirket af hans selvstændige argumentation. Bogen er velskrevet; den rummer originale formuleringer, og den er baseret på en stor indsigt i litteraturen og i fortolkningen af de relevante og ofte vanskelige bibeltekster.”   

- Peter V. Legarth, Professor emeritus, teol.dr.
31,40  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages282
Publish date02 May 2022
Published byForlaget Semper
Languagedan
ISBN print9788794039024