En ganske almindelig dag

Novellesamlingen En ganske almindelig dag består af 11 charmerende noveller om fru L. Skov, der lever hyggeligt med sin ældgamle hund, sin ”en lillebitte smule kæreste”, den pensionerede politimand, og et galleri af originale venner. Der er den unge overbo, Minna, der har rod i kærlighedslivet, hjerteveninden Jytte, der er med på den værste. Desuden en skov af bifigurer. Fru Skov er altid i nærheden af skumle tildragelser og løser dem alle – helst med et lille glas portvin og et glimt i øjet. Novellerne kan læses uafhængigt af hinanden, men der er en fortløbende rød tråd. De to noveller, der omkranser fru Skov-mysterierne, er af et anderledes råt tilsnit. ”Datterlig kærlighed” handler om en datters kærlighed til sin far, der bliver forvandlet til sygeligt had, og i novellen ”En ganske almindelig dag” er vi inde i en psykopats hoved. God fornøjelse!       

Uddrag af bogen 
Kvinden med de røde negle var taget med manden til hans hjem. Hun var blevet en smule skuffet. men mandens lejlighed lå i det mindste for sig selv, i stuen. Der hørte en lille have med. – Jeg kunne dyrke krydderurter her. – I er hurtige til at flytte ind, I kvinder. Manden smilede ikke længere. – Mor var ligesådan – men det blev der ikke noget af. Brutalt væltede han kvinden om på gulvet.         

Om forfatteren 
Fritze Hedemann er uddannet skuespiller fra skuespilskolen ved Aarhus Teater. En lang karriere her og ved de fleste andre teatre i Danmark. Medvirket i mange TV- og filmproduktioner, indlæst lydbøger, speaks og reklamer til bl.a. Danmarks Radio, TV 2 og DK4. Været programvært på TV3. Har samtidig skrevet bl.a. dramatik og klummer, essays og noveller. Denne krimisamling er hendes fjerde udgivelse.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages98
Publish date21 Nov 2022
Languagedan
ISBN print9788775758388