Zen og kunsten at være lykkelig

Videnskab og spiritualitet fortæller os, at det, vi tror, tænker og føler, faktisk bestemmer sammensætningen af vores krop på celleniveau. I Zen og kunsten at være lykkelig vil du lære at tænke og føle, så det, du tænker og føler, skaber lykke og dynamik i dit liv frem for tristhed eller depression.   
Du vil lære, hvordan du tilpasser dig livets uundgåelige forandringer, hvordan du håndterer stress på en sund måde, og hvordan du gennem mindfulness skaber lykke i dit daglige liv. Men vigtigst af alt vil den visdom, som Zen og kunsten at være lykkelig rummer, vise dig, hvordan du kan få storslåede oplevelser ind i dit liv og skabe en personlig filosofi, der vil støtte dig gennem alt.   

”En charmerende bog … Med humor og entusiasme viser den læseren, hvordan man kan leve i nuet og forandre fremtiden.” 
– Library Journal 

Zen og kunsten at være lykkelig anbefales varmt som ‘brugervenlig’ læsning til alle, der søger at leve mere spirituelt, håndtere livets stressede situationer og forbedre deres fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende. 
– Midwest Book Review         

Uddrag af bogen 
At gøre noget med Zen er at gøre det med en særlig koncentration i sindet, en ro og enkelthed, som bringer oplevelsen af åbenbaring med sig og, gennem den oplevelse, lykke. Denne bog handler om lykkens Zen, hvilket er en anden måde at sige, at den handler om lykkens kunst, lykkens essens, lykkens indre spil, genvejen til lykke. Hvis det gøres rigtigt, er lykken uundgåelig.         

Om forfatteren 
Chris Prentiss er forfatter til en række bøger om personlig udvikling, heriblandt Zen og kunsten at være lykkelig, der er oversat til mere end tyve sprog.
13,68  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages128
Publish date21 Nov 2022
Languagedan
ISBN print9788775753796