Alle disse somre

De tog seks somre for dem, at forelske sig. Kun et øjeblik at glide fra hinanden. Nu får de én weekend til at gøre det om.  

Percy og Sam mødte hinanden en sommer for 17 år siden. Dengang var de 13 år gamle, og i løbet af sommerens lange dage ved søbredden og de lune aftener med arbejdet i hans families restaurant blomstrede der hurtigt et nært venskab frem mellem dem – og med tiden udviklede venskabet sig til noget mere og dybere. Men da Sam rejser væk for at begynde på universitetet, går det hele pludseligt og voldsomt i stykker.  

Nu er Percy voksen, og selvom hun har et mageligt liv som redaktør på et boligmagasin i Toronto, undgår hun, at andre kommer hende for nær. Men en dag ringer Sams bror. Han fortæller, at hans og Sams mor er død, og Percy tager uden tøven tilbage til den lille flække ved søen for at deltage i begravelsen. Det bliver en svær weekend for Percy at genbesøge det sted, hun engang troede skulle være hendes hjem hele livet – for nu må hun se Sam, sin fortid og sine egne valg i øjnene. Percy har kun denne ene weekend til at rette op på fortiden. Alle disse somre er en kærlig og inderlig roman om Percys ’second chance’, hvor fortidens lykkelige somre og en nutidig weekend smelter sammen. 

Alle disse somre er fortællingen om det nostalgiske blik på kærligheden, og hvordan vores valg påvirker os hele livet.   

Om forfatteren: 
Carley Fortune har en bachelorgrad i journalistik fra Toronto Metropolitan University og er en prisvindende journalist. Hun har arbejdet ved nogle af Canadas største nyhedshuse, herunder The Globe and Mail og Toronto Life. Hendes debutroman, Alle disse somre, blev øjeblikkeligt en bestseller og har ligget på bestsellerlisterne ved både The New York Times, USA Today og The Globe and Mail. Som barn boede Carley Fortune i en forstad til Sydney i Australien og i Barry’s Bay, en lille, afsidesliggende by ved Kamaniskeg Lake i Ontario, Canada, hvor Alle disse somre foregår. I dag bor hun i Toronto med sin mand og to sønner.
44,83  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages331
Publish date31 Oct 2022
Published byPalatium Books ApS
Languagedan
ISBN print9788793834101