Mand og barn

Vibe har altid været alene med sin datter Lærke, der nu er fire år. Gennem årene har Vibe prøvet at finde sig tilpas i livet som enlig mor, hun vil gerne være en stærk, selvstændig kvinde. Men det er bare, som om der mangler noget. Eller: Der mangler nogen. Vibes længsel bliver stærkere i takt med, at hendes veninder begynder at slå sig til ro med mand og barn.

Vibe arbejder i kommunikationsafdelingen på et teater i Aarhus og vil gerne selv en gang skrive et teaterstykke for børn om drømmestøvet, der bestemmer, hvad man drømmer. Men kan Vibe selv acceptere sine egne støvede drømme?


En dag møder hun Adam. Han er faktisk den perfekte mand. Da de har været kærester et stykke tid, arrangerer han en dejlig ferie for dem alle tre: en uge på et lækkert hotel i Egypten med kids’ club, spa-afdeling og det hele. Vibe tager af sted med en velpakket kuffert og høje forventninger, ikke mindst til sig selv. Og til sin fireårige datter, men Lærke gider ikke sidde pænt ved bordet eller sove til middag. Det kan Adam ikke forstå. Men da de møder en familie fra Adams fortid på hotellet, er der noget, Vibe endelig forstår.

Mand og barn er en roman om kærlighed til en mand og til et barn. Puk Qvortrup skriver genkendeligt, empatisk, knivskarpt og bestemt ikke uden humor om den store, helt almindelige drøm om at bringe en (ny) familie anno 2022 sammen. Og om at finde sig selv.

23,55  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages256
Publish date26 Aug 2022
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740075021