Kærlighedsbroens hemmelighed

En ensom enlig far får en uventet ny chance for kærlighed Kun hans datter Poppy ved, at bag hans afvisende ydre er Mitchell Fisher dybt ensom. Han har måske nok vendt al socialt liv og romantik ryggen og koncentrerer sig om sin datter og sit job, som består i at klippe forelskede pars hængelåse af gelænderet på hans hjembys berømte Kærlighedsbro ... men bag facaden sørger han stadig over tabet af Poppys mor. 

En varm sommerdag ændrer alt sig, da Mitchell modigt redder en kvinde, der er faldet i floden. Mod sine principper bliver han betaget af kvinden, men før han når at få talt med hende, er hun forsvundet. Mitchell er desperat efter at finde ud af, hvem kvinden er, og han er chokeret over at høre, at hun har været savnet i næsten et år.   

Mitchell er desperat efter at finde ud af, hvem kvinden er, og han er chokeret over at høre, at hun har været savnet i næsten et år. Han får hjælp af hendes friske søster Liza, og de har kun et enkelt spor at gå efter – en hemmelig besked på hængelåsen, som hun efterlod på Kærlighedsbroen …
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages355
Publish date01 Aug 2022
Published byForlaget Zara
Languagedan
ISBN print9788771165227