Påfugl

Det er snart fastelavn, og Momo skal klædes ud. Butikken er fyldt med superhelte. Riddere. Soldater. Robotter. Astronauter. Far peger begejstret på en flyveøgle med vinger i snoretræk, men Momo ser den slet ikke. Han ser kun det smukke, glitrende fuglekostume med blågrøn fjerpragt.

Da Momo kommer hjem fra skole, har far en overraskelse til ham. Den er grå og brun og alt for stor. Det var slet ikke de vinger, Momo drømte om.

''Påfugl'' er en smukt illustreret og poetisk billedfortælling om kønsforventninger og identitet - og om vigtigheden af at blive set og mødt, som den man er.

Om forfatteren:

Ane Bjørn (f. 1984) er forfatter og illustrator. Hun debuterede i 2015 med børnebogen ''Da natten blev væk'' og har siden bl.a. udgivet den grafiske fortælling ''Omvendt Sne'', samt billedbøgerne ''Bjørnebarn'' og ''Trylleblik''. I Ane Bjørns bøger er illustrationerne et sprog, der kan give form til alt dét, der for børn (og voksne) kan være svært at favne med ord: drømme, frygt, sorg, vrede, fantasi og store følelser.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages32
Publish date24 Aug 2022
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743403289