The Inheritance Games - Arvingerne

The Inheritance Games 1

Medrivende thriller om en ung kvinde, der bliver trukket ind i en livsfarlig og nådesløs verden, da hun pludselig bliver arving efter en multimilliardær, hun aldrig har mødt.

Alting ændrer sig for Avery Grambs, da milliardæren Tobias Hawthorne dør og efterlader hele sin formue til hende. Det mystiske er blot, at Avery aldrig har hørt om Hawthorne og ikke aner, hvem han er. Betingelsen for at få de mange penge er, at Avery flytter ind i milliardærens hjem, det prægtige Hawthorne House. 
Her bor også Hawthornes fire børnebørn, som naturligvis havde forventet, at arven ville tilfalde dem. Præcis som Avery aldrig har hørt om Hawthorne, har hans familie aldrig hørt om hende, og dermed starter det gådefulde spil i et hus fyldt med hemmeligheder og med døden som indsats.
The Inheritance Games er det første bind i trilogien om Avery og arven efter den mystiske Tobias Hawthorne. Serien er i gang med at blive filmatiseret. Serien er kendt fra TikTok, hvor bøgerne er blandt de mest hypede på Booktok med 36 millioner visninger.

Jennifer Lynn Barnes (f. 1984) udkom med sin første roman som 19-årig og har siden skrevet en række anmelderroste romaner for unge. Barnes er professor ved University of Oklahoma og én af verdens førende eksperter i psykologien og den kognitive videnskab bag fandom og fiktion. Både The Inheritance Games og The Hawthorne Legacy strøg direkte ind på New York Times’ bestsellerliste og blev nomineret til Goodreads Choice Awards.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages375
Publish date26 Oct 2022
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743403647