Hjem til fjorden

En spændende sejlerkrimi, der tager læseren med ind i det maritime miljø og den kriminelle underverden. Mord, en international smuglerring, en stormende forelskelse og en flugt væk fra det hele ud over de blå vandsletter. En bog om stærkt venskab, kærlighed og især en kærlighed til sejlermiljøet. Bogen giver en rundtur i Limfjorden med historiske fakta fra fjorden med afstikkere til Nordsøen, Norge og Skotland. En bog for krimilæsere samt en bog, der også giver en viden om sejlads, maritime udtryk og kærligheden til livet på vandet. Bogen afspejler forfatterens store kærlighed til Limfjorden. Hæld kaffe i kruset, find dig en god stol. Velkommen ombord.

Uddrag af bogen
Sent på natten lagde Ulf atter fra land og sejlede ud på Nordsøen, sejlede mod koordinatet han sammen med kaldenavnet og kanal nr. til brug på VHF’en, havde fået udstukket af Sasha i Mandal. Det blæste kraftigt, så han sejlede med tre reb i storsejlet og meget lille forsejl. Orion bjergede sig godt gennem de store brådsøer. Schæferen pissede på dørken i salonen og brækkede sig også, den var ikke så søstærk endnu, men den skulle nok vænne sig til livet til søs. Efter de efterhånden mange timer på Nordsøen kastede Ulf et blik på kortplotteren og lyttede på VHF’en. Intet endnu. Ulf var nu ved at være fremme ved koordinatet, det blæste kraftigt og Orion huggede hårdt i søen.   
"Orion, Orion, Orion," lød det over VHF’en.     
"ORION HERE, ORION HERE, ORION HERE."   
"GO TO CHANNEL 6."   
Ulf skiftede til kanal 6.

Om forfatteren 
Casper Olesen (f. 1978) er født og opvokset ved Limfjorden. Han blev tidligt bidt af sejlerbacillen. Som teenager sejlede han Aalborgjoller på Limfjorden. Interessen for det maritime liv voksede og blev en passion. Passionen fører ham stadigt rundt i sejlerlivets glæder med kærlighed til historiske og klassiske sejlbåde.
17,56  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages134
Publish date22 Aug 2022
Languagedan
ISBN print9788775756865