Ariannas tynde tråd

Andrea Basilio, tidligere politiinspektør, har gennem tre år drevet detektivfirmaet A&B Investigations. Tre år uden de store begivenheder, tre år tilbragt med at skygge utro ægtemænd og hustruer samt flygtende skyldnere. Men alt det ændrer sig en fredag eftermiddag, da den attraktive Arianna Fanelli, der er elskerinde til en af Milanos kendteste mænd, møder op på kontoret. Den rige forretningsmand er forsvundet på mystisk vis den foregående aften under en romantisk middag. Basilio er mere tiltrukket af klienten end af sagen, og før han får set sig om, befinder han sig midt i en efterforskning, der involverer escortpiger, kunstgallerier, hemmelige konti og en gammel lukket sag, der har forbindelse til den forsvundne forretningsmand.         

Uddrag af bogen 
”De ved, frøken Fanelli, jeg har udført dette job i næsten tre år, og det er første gang, at det er en elskerinde og ikke en kone, der henvender sig til bureauet.”    
”Jeg gætter på, at prisen er den samme,” svarede pigen med et smil, der smagte af en udfordring.    
Andrea grinede. Sandheden var, at han havde kunnet lide Arianna fra det første øjeblik, og ikke kun fordi hun var en fantastisk smuk pige. Hun havde karakter. Hun var tydeligvis en intelligent kvinde, men uden tvivl uden for hans rækkevidde, og det fik ham på en eller anden måde til at føle sig tryg. En pige som Arianna kunne ikke få noget ud af en som ham, hvis da ikke sex. Det troede han i hvert fald ikke. Arianna virkede, som havde hun en anden mening.    
”Så De accepterer opgaven, hr. Basilio?”         

Om forfatteren 
Lorenzo Sartori er italiensk journalist og forfatter. Hans mangfoldige værk spænder fra fantasy over spændingsromaner til noirkrimier og science fiction. I 2020 vandt han den prestigefyldte krimipris Premio NebbiaGialla for Ariannas tynde tråd.
25,83  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages266
Publish date22 Aug 2022
Languagedan
ISBN print9788775755745