Jeg hat besluttet at leve i 120 år

Den ældgamle hemmelighed om et langt liv, vitalitet og livsændring

Vi lever længere end nogensinde før. Men kan vi også forblive sunde, lykkelige og glade lige til det sidste? Størstedelen af vores liv knokler vi hårdt for at få succes, indtil vi står over for at skulle pensioneres. Hvis man går på pension i en alder af 65, tror man måske, at man har omkring 20 år mere til at slappe af og nyde livet. Men hvad nu, hvis man havde mere tid? Hvad nu hvis man havde 40 eller 50 år tilbage at leve i? Ville det gøre en forskel for, hvordan vi valgte at leve vores liv?   
Ilchi Lee, New York Times-bestsellerforfatter og en af vor tids mest berømte meditationslærere, gør det klart, at man kan forlænge sit liv langt ud over, hvad man almindeligvis opfatter som vores biologiske aldersgrænse – helt op til 120 år. Men det egentlige spørgsmål er ikke bare, om vi kan få et langt liv, men om det er et, vi er tilfredse med. Lees svar er et rungende ja, og det hele handler om den kraft, der ligger i at kunne vælge, i at være selvhjulpen og vigtigst af alt: følelsen af, at der er et større formål med tilværelsen.         

Uddrag af bogen 
Men lad mig bare sige det lige ud. Jeg har ikke fundet en særlig pille, der kan få dig eller en hvilken som helst anden til at leve til I er 120 år gamle. Lige nu er jeg selv sidst i 60’erne, og jeg kan ikke garantere, at jeg vil leve så længe. Men jeg har besluttet mig til at leve, indtil jeg er 120 år gammel. Kodeordet er her ordet besluttet. Jeg har taget en klar og uafvendelig beslutning om at leve til jeg er 120 år gammel. Jeg kan ikke vide, hvornår min sidste dag oprinder, men jeg ved at det er muligt at leve med denne tanke, nemlig at jeg forventer at blive 120 år gammel. Især hvis jeg indstiller mig på at leve sundt og med en dyb fornemmelse af formål. Biologisk forskning har vist, at menneskets celler har et potentiale til at fungere og gendanne sig i 120 år og endda at favne en ny form for menneskelighed og en ny form for verden 11 endnu længere, såfremt dette underbygges af teknologier, der i dag kun anes i horisonten. Det er ikke spor urealistisk at leve sit liv med en sådan forventning.         

Om forfatteren 
Ilchi Lee er meditationslærer og forfatter til over fyrre bøger. Han begyndte at undervise i 1980’erne, og siden har han etableret et verdensomspændende netværk af mennesker, der foruden at udbrede hans tanker om krop og sind også kæmper for fred i verden. Hans principper og metoder har hjulpet millioner af mennesker over hele kloden til at udvikle deres sande potentiale.
23,55  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages298
Publish date24 Jun 2022
Languagedan
ISBN print9788775756711