Hvad er meningen?

En tekstcollage

Bogen er en collage af digte, korte og længere tekster, der spænder fra det banale, hverdagslige til voldsomme begivenheder. Den giver et signalement af det moderne menneskes tilværelse, der er præget af usikkerhed, tvivl og til dels ensomhed.

Uddrag af bogen 
Da asken kom fra krematoriet, var det blevet juni. Vi mødtes ved Furesøen en dag, hvor solen kun tittede glimtvis frem mellem regntunge skyer. En veninde, som er keramiker, havde fremstillet ubrændte porcelænsæg med lidt af Svimses aske i hver. Alle os i familien fik et æg hver, som vi tegnede og skrev på. Derefter roede vi ud på Furesøen i fire store robåde. Et godt stykke ude på søen lagde vi vores æg i vandet. Bedstefar har kun et øje og svært ved at sigte. Hans æg røg over i en af bådene, og asken måtte skrabes op af den våde, ru bund.           

Om forfatteren 
Camilla Guldager Troelsø er født i 1973 og opvokset i en lille by syd for Aalborg. Bosat i København siden 1992. Hun er lærer, billedkunstner og forfatter. Inspirationen finder hun i den poesi, der findes i det skæve, det svære og det helt almindelige i hverdagen.
13,08  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages84
Publish date21 Oct 2022
Languagedan
ISBN print9788775757718