Romantik i Berlin

Visioner og retræte

To veninder vinterbader i Danmark. Den ene tilbydes en stilling ved dansk ambassade i Berlin. Hun møder en fyr i et stort varehus. Han er bartender på en af etagerne. De træffes regelmæssigt ved hans bar. Han inviterer hende til at se Berlins natteliv. De morer sig og danser. Der opstår et forhold mellem dem. Hun kaldes tilbage til Danmark til et sygt familiemedlem. Vedkommende dør. Da hun returnerer til Berlin, er bartenderen forsvundet. Hun vinterbader i sø i Berlin. Et uheld opstår. Hun bliver bange. Veninden i Danmark møder en journalist. Et forhold opstår. Han er storryger og får kræft. Han dør. Kvinden i Berlin og vinterbaderen i Danmark søger efter bartenderen men opgiver. Et brev dukker op. Det er fra bartenderen. Familieforhold i USA og Afrika indblandes og tilfører yderligere internationale forviklinger og mere kærlighed og familieudfordringer.         

Uddrag af bogen 
Hun besluttede at afslutte med en kold dukkert. Hun startede bilen og kørte til det lille strandsted, Det var ved at blive mørkt, men hun måtte have et dyk. Hun havde stranden for sig selv. Hun smed tøjet i bilen og iklædte sig badekåben. Hun beholdt trusserne på. Kort efter stod hun ved vandet. Hun smed det sidste og stod helt nøgen. Hun kiggede sig omkring. Alt var dødt. Hun trådte ud og dykkede. Det hjalp på hele kroppen. Hun hørte noget rasle. Hun blev bange og skyndte sig op af vandet. Lyden var kommet fra et lille buskads. Hun opfattede det som et muligt vindstød. Hun greb efter badekåben, som hun havde lagt på jorden sammen med trusserne. Hun fik et chok. Det hele var væk!           

Om forfatteren 
Jørgen Løvgret har allerede berørt kærligheden i flere af sine bøger. Det er en vigtig del af ham. Han har selv rejst verden rundt flere gange og oplevet den ægte kærlighed mellem mennesker i syd og nord. Han har en positiv og varm måde at beskrive det på.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages250
Publish date22 Aug 2022
Languagedan
ISBN print9788775756575