Noter

Meningen med livet er omdrejningspunktet i denne novellesamling. I Noter præsenteres en række eksistentielle problemstillinger i det moderne samfund. Når mennesker står overfor udfordringer i livet, reagerer de meget forskelligt. I Noter møder læseren for eksempel den unge kvinde, som støtter sig til influenceren, det midaldrende par, der forsøger at puste liv i ægteskabet, og den ældre mand, som har mistet sin kone.

Fra novellen Uro

Mille kan se genboen i vinduet overfor. Nu åbner han altandøren og går ud. Han står i fuldt solskin med shorts og bar overkrop. Han har et håndklæde om halsen. Hun har tit holdt øje med ham på afstand og mødt ham på gaden og i supermarkedet. Hun har da også diskret fulgt efter ham rundt i forretningen for at se, hvad han køber. Han lever sundt – grøntsager og økologiske varer. Hun vurderer, at han formentlig har mælkeallergi, for han køber laktosefri produkter.

Bente Nesgaard, f. 1949 i Viborg, flyttede 1968 til Aarhus, hvor hun har boet siden.
 Hun er uddannet cand.psych. og har arbejdet som psykolog i forbindelse med unge med psykiske lidelser og som underviser på Social- og Sundhedsskolen i Aarhus.

Bente Nesgaard har været medforfatter på flere fagbøger til Assistentuddannelsen.
Novellesamlingen Noter er forfatterens skønlitterære debut.
19,97  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages88
Publish date04 Nov 2022
Published byBrændpunkt
Languagedan
ISBN print9788794229890