Kæreste

Kæreste består af syv noveller om knudrede relationer mellem mennesker. En novellesamling om at udholde hinandens stank af pis, når kærligheden for længst er sivet ud af hjertet. Om at skulle skide i de norske fjelde i et selskab, der hviler på et skrøbeligt fundament. Om at købe sin udkårne en knagerække i julegave. Om overtænkning og forfald bag murene i et tjekkisk slot. Om kødaffald og baconsandwicher. Om døde børn under den is, der fryser kærligheden fast til evig tid. Fælles for dem alle gælder det, at skyld, skam og usikkerhed spiller afgørende roller i hovedpersonernes liv. Fordi de er reflekterende væsner; men også behovsstyrede primater.         

Uddrag af bogen 
Den engang så søde bryg, kærligheden, var dråbe for dråbe gennem en menneskealder blevet til en syg galde. Nu var det kun afhængigheden, nødvendigheden og vanen, der gjorde, at de udholdt synet, lugten og tilstedeværelsen af hinanden.           

Om forfatteren 
Jonathan Wilmann er født i 1986 i Kongens Lyngby og opvokset på Lolland. Han er uddannet cand.mag. i sprogpsykologi fra Københavns Universitet i 2013 og arbejder som biblioteksformidler. Kæreste er hans debut.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages110
Publish date14 Dec 2022
Languagedan
ISBN print9788775759002