Nick og Charlie

Alice Oseman er tilbage med endnu en skøn bog om vores favoritpar fra Heartstopper, Nick og Charlie. Selv om kærligheden stadig er stor og blomstrende mellem dem, bliver de nu stillet over for nogle udfordringer i forhold til deres parforhold. Nick er på vej på universitet i en helt anden by, og hvordan tager Charlie det, når han bare sidder tilbage derhjemme? Er kærligheden stærk nok? Savner de hinanden nok? Eller er er det bare en måde at udskyde det uundgåelige brud? Der er jo desværre noget om, at den første, store kærlighed sjældent varer evigt. Selv hvis man er Nick og Charlie.

Nick og Charlie er en novelle baseret på de karakterer, vi har lært at kende og holde så meget af i Alice Osemans anmelderroste Heartstopper-univers, som nu også er et stort hit som Netflix-serie.

Heartstopper har fra starten været båret af en stærk fanbase. Forfatteren udgav oprindeligt fortællingen digitalt, og gennem crowdfunding lykkedes det hende på bare to timer at samle penge nok ind til den første fysiske udgave, der udkom i 2018 i England. Siden er det gået stærkt, og Nick og Charlies kærlighedshistorie er nu under udgivelse verden over.

13,08  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages176
Publish date01 Dec 2022
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740080452