Farver og mønstre med Lille Pind

Lær om farver og mønstre med Lille Pind

“Farver og mønstre med Lille Pind” er en smukt illustreret papbog med solide sider til de mindste læsere.
Lille Pind vil plukke en buket blomster til Pindemor. Hun finder både røde, blå, hvide og gule blomster. Og de har alle sammen flotte grønne blade. Pindemor finder sin fineste, stribede vase frem og lægger den ternede dug på bordet. Tak for blomsterne, Lille Pind!

Elvira Fragola står bag billedbøgerne og papbøgerne om Lille Pind. I denne bog om farver og mønstre har hun ladet sig inspirere af de danske grøftekanter og sommerens vilde blomster. Små kigge-finde-opgaver inddrager barnet i læsningen, mens ordforråd og sprogforståelse trænes.

Elvira Fragola er en dansk børnebogsforfatter og illustrator. Hun debuterede i 2016 med "Et eventyrligt efterår i Mumleby" og har siden skrevet og illustreret en lang række bøger for børn, blandt andet årstidsbogen "Året – set gennem små øjne" samt serien om Lille Pind. Hun bor på Bornholm på en gammel bondegård sammen med sin datter, hund, kat og adskillige heste. Ideen til Lille Pind-bøgerne opstod, da Elvira ville give sin lille datter en fødselsdagsgave og besluttede at tegne en historie om kærligheden mellem mor og barn.
8,72  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages20
Publish date16 Feb 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740692013