IT's OUR Customer.

IT’s OUR Customer er et must-have opslagsværk til dit forandringsprojekt!
Det er en praktisk guide til at få succes med forandringsrejsen i en international kontekst.

Uanset om du implementerer kundeprogrammer med CRM, eller gennemgår en større digital transformation i en privat eller offentlig virksomhed, er der behov for et stærkt lederskab, en fælles forståelse for forandringsrejsen og en stor team-indsats for at lykkes med at forankre nye tiltag. Du får ekspertviden, anbefalinger og støtte fra et framework til at prioritere din indsats, til din (og virksomhedens) fordel og i sidste ende fremtidig succes for kunder, medlemmer eller borgere.

Britt Damkjær, ekspert i CRM og Customer Excellence, trækker på 20 års erfaring med globale CRM- og kundeprogrammer implementeret i internationale virksomheder og deler sin viden om, hvad der virker, og hvad der ikke gør, og supplerer det med viden fra hjerneforskere og eksklusive udtalelser fra virksomheder i div. brancher der har været igennem et forandringsforløb.

IT’s OUR Customer - the Insider's guide to mastering the change journey with a collective mindset er på engelsk (408 sider, Hard cover i farver & illustrationer)
60,39  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages394
Publish date22 Feb 2023
Published byPondear Publishing
Languageeng
ISBN print9788797199305