Hvidbjørn

I denne bog har mesterfortæller Maja Lunde genskabt et af Norges smukkeste eventyr, ”Kvitebjørn kong Valemon”, i tegneserieform, flot udformet af den populære illustrator Hans Jørgen Sandnes.

Eventyrlystne Liv er endnu en gang stukket af fra arbejdet på gården for at være sammen med sine dyrevenner i skoven. Pludselig rasler det i buskene og knage i grenene, og før Liv kan gøre noget, står en stor hvid bjørn foran hende. Samtidig, langt borte, hersker en ulykkelig dronning over et svindende rige. Hun har kastet en forbandelse over Hvidbjørn og naturen. Da Liv og Hvidbjørn mødes, kommer ondskaben tættere på, og Liv må kæmpe en hård kamp for at redde både Hvidbjørn, kærligheden og verden. Hvidbjørn er en spændende og storslået fortælling om grådighed, had, venskab og kærlighed.

Maja Lunde er en af Norges mest læste forfattere af bøger for voksne såvel som børn og unge. Hun tog verden med storm med sin første voksenroman Biernes historie, som hun fulgte op med Blå og Przewalskis hest. Derudover har hun skrevet kæmpesuccesen Snesøsteren, som Lisa Aisato illustrerede. Solvogteren er en uafhængig efterfølger til den. Hans Jørgen Sandnes er illustrator, animator og tegnefilmsskaber. 

Sammen med Jørn Lier Horst har han lavet de populære bøger i serien Detektivbureau Nr 2. Han er kreativ leder i studioet Sandnes Media, hvor han har skabt billeduniverset til Hvidbjørn sammen med Ann-Kristin Lie, Jon Løvaas, Lars Thorsen og Janne Magnussen.
40,25  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages232
Publish date25 Apr 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740686258