Undgå vold på arbejdspladsen

Din reaktion over for en aggressiv og udadreagerende person på din arbejdsplads kan afgøre, om du bliver udsat for vold.

Konflikter kan ske overalt og med hvem som helst. Hvis konflikten opstår med en aggressiv person på din arbejdsplads, kan det pludselig blive meget ubehageligt og måske endda farligt. Hvad er det, der gør, at vi gang på gang kommer til at reagere på en måde, hvor vi er i fare for at blive udsat for vold? Hvad kan vi gøre for at øge vores chancer for at slippe uskadt? Hvordan klarer du dig over for en voldsparat person, der både er større og stærkere end dig?

I "UNDGÅ VOLD PÅ ARBEJDSPLADSEN" besvarer Theis G. Wittendorff dette og meget mere. Bogen præsenterer dig for en effektiv tilgang til de personer, som du kan have svært ved at kommunikere med. Desuden giver bogen dig en metode til på få sekunder at aflæse, om du er ved at komme ind i en farlig situation, samt hvordan du kommer ud af den igen.

Med denne bog vil du få en god baggrundsviden og nogle gode principper til effektivt at undgå farlige konflikter. Det gælder hvad enten personen er stor og stærk, påvirket af alkohol eller stoffer, eller hvis personen er dement udadreagerende og handler i affekt.
Ingen vej tilbage. Efter at have læst bogen vil du aldrig kunne være i en konflikt uden at bemærke vigtige detaljer, der hjælper dig til at styre konflikten i en fornuftig retning.
16,81  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages158
Publish date16 May 2023
Languagedan
ISBN print9788797398401