Dinosaurusserne og de levende dyr

Da en vulkan går i udbrud og ødelægger alle planter omkring den, må de to dinosaurvenner Otto og Hana drage ud i verden efter mad. Det fører dem på et utroligt eventyr med monstre, guld, pirater, huler, glimmersokker og nye venner. Alt kan ske i historien om ’Dinosaurusserne og de levende dyr’ fortalt af Otto Miles Øhlenschlæger på fem år.  

Otto spurgte en dag: ”Hvem fortæller historierne?”. Han fik forklaret, at alle har en historie at fortælle, og nogle får deres historier lavet til en bog, en film, et stykke musik, teater eller lign. Det var tydeligt, at Otto tænkte over svaret, og næste dag kom han og sagde, at han havde en historie at fortælle. Historie blev skrevet ned mens han fortalte. Formålet var at læse den op for ham som godnathistorie den aften, men historien endte med at blive delt mellem venner til stor glæde. Det var tydeligt, at den logik og opfindsomhed, der lagde baggrund for historien, gik lige ind hos jævnaldrende og deres forældre, og derfor endte den med at blive en bog.  

Otto fortalte første gang historien for snart to år siden, og nu er det endelig resulteret i en bog med fantastiske illustrationer af Stefanie Sloth Hansen. Bogen er henvendt til børn mellem 3-7 år, og er et godt eksempel på, at alle har en historie at fortælle. Også selvom man kun er fem. Et af motiverne for at få historien udgivet som bog er at kunne inspirere andre børn – og forældre – til at fortælle deres historier – og ikke mindst at lytte.  
18,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages49
Publish date05 May 2023
Published byForlaget Ø
Languagedan
ISBN print9788799927319