Hvor hjertet bor

Cliffehaven-serien er et levende og hjerteskærende portræt af tiden under 2. Verdenskrig og de mange mennesker, hvis liv blev forandret af krigen. Rørende venskaber og betingelsesløs kærlighed opstår, mens grufuldhederne udfolder sig.

Februar 1941. Julie Harris arbejder som jordemoder i Londons East End, men under et bombeangreb mister hun sin familie og det hus, hun er vokset op i. Tilbage er kun den spæde nevø William, som nu er moderløs.

Julie er fast besluttet på at opfylde sit løfte til sin søster om at tage vare på William, indtil hans far, Bill, vender hjem fra krigen. Og da hun får tilbudt en stilling som jordemoder i Cliffehaven på den engelske sydkyst, rejser hun straks af sted med nevøen. I Cliffehaven bliver de taget under vingerne af familien Reilly på Pensionat Havglimt.

Desværre erfarer Julie alt for hurtigt, at Bill er meldt savnet, og for at gøre ondt værre bliver William alvorligt syg. Under de lange vågenætter gribes hun af angst for at miste den lille dreng, som er blevet aldeles uundværlig for hende.

Hvor hjertet bor er 4. selvstændige bind i Cliffehaven-serien.
24,15  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages388
Publish date20 Jun 2023
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788772389714