Kræft og hva' så nu?

Syv håbefulde fortællinger om at vende tilbage til livet

”Der findes to slags eksperter: dem, der har brugt det meste af deres liv på at behandle patienter og forske i sygdommen, og dem, der selv er blevet ramt af kræft. Begge parter kan byde ind med vigtige erfaringer til alle os andre, og i den her bog vælger Lone at lade seks andre kræftpatienter kommer til orde. Det er klogt og giver mange nuancer til det at få en kræftsygdom. Et eller andet sted handler den her bog om håb. Og det har man brug for, når kræft rammer ens liv.” 
Peter Qvortrup Geisling, læge og vært på en række programmer i tv og som podcast 

En sommerdag erklæres Lone rask efter flere års kamp mod livmoderhalskræft. Den dag bliver begyndelsen på et nyt liv – et liv, hvor hun vil hjælpe andre, der står i en livskrise, og som føler sig alene.

KRÆFT – og hva’ så nu? er syv fortællinger om at bevare håbet, når udsigten er mørk, leve med bekymringer og svære tanker om fremtiden, overleve en sygdom og vende tilbage til livet igen med de ar på både kroppen og sjælen, som sådan en oplevelse efterlader. Foruden Lone møder du blandt andre elitehåndbolddommer Mads, der skulle have været til VM, men som pludselig svæver mellem liv og død; Lena, der er på vej mod drømmejobbet som direktør, da hun får brystkræft; Mette, der får knoglekræft som teenager og forsøger at passe gymnasiet oven i kemo og en omfattende operation; og Christian, der har svært ved at tale med sine børn om sygdommen og dratter mentalt af hesten, den dag han bliver rask.

Undervejs supplerer læge og journalist Peter Qvortrup Geisling og overlæge Lars Ulrik Fokdal med faglige indspark. Til sidst i bogen er der et opslagsværk med en oversigt over begreber, som er nyttige at kende til.

Bogen er oplagt for patienter, pårørende og fagpersonale.
26,73  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages185
Publish date26 Jun 2023
Published byREVANZE
Languagedan
ISBN print9788797417508