Terrariet

50 år med padder og krybdyr

Tag med på en spændende rejse gennem 50 års zoohistorie, hvor pionerånd, håb og knofedt har skabt en moderne zoologisk have for padder og krybdyr - i hjertet af Vissenbjerg på Fyn. I 1973 flytter den københavnske dyrehandler Carl Aage Gram tilbage til sin hjemegn. Carl Aage har en plan: Han vil lave et offentligt terrarium, hvor folk kan komme og se på de dyr, som hanselv siden barnsben har været tryllebundet af. Med hjælp fra venner og kontakter i området, finder han en egnet bygning i Vissenbjerg. Sammen med en gruppemed-entusiaster, begynder han at tage de første spadestik.
Sådan starter fortællingen om Terrariet Vissenbjerg, der siden har udviklet sig til en anerkendt udstilling af padder og krybdyr, som i dag arbejder efter moderne mål for zoologiske haver, herunder formidling, forskning og naturbevarelse.
Bogen, der er udgivet i anledning af Terrariets 50-års jubilæum, er et must-read for sandedyreelskere, ægte naturvenner og andre eventyrlystne sjæle. Du kommer med helt ind bagkulisserne, og får et unikt indblik i hvordan en god ide, glødende passion for dyr, samt enstålsat dedikation til at gøre en forskel, kan skabe noget ganske unikt, der har begejstretbesøgende gennem et halvt århundrede.
22,64  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages132
Publish date27 Jul 2023
Languagedan
ISBN print9788799865895