TYK

Mange kæmper en livslang kamp med deres kroppe – særligt hvis de ikke passer ind i samfundets snævre idealer. 'TYK' er en bog om tykke personers oplevelser og en hjælpende hånd til at stille spørgsmålstegn ved de kropsforestillinger, du kender.

Bogen udfordrer dig til at se på tykke mennesker med nye øjne. At leve i en tyk krop er ikke noget, som er særligt populært at beskæftige sig med. Den fremherskende opfattelse er, at man skal se at komme af med fedtet. Denne bogs forfattere går nye veje – de inviterer læseren ind i deres tykke liv og viser, hvordan livet kan se ud, når man netop ikke bekæmper sin krop, men i stedet lever i og med den.

Bogen giver et indblik både i de svære private følelser om kroppen, i forskningen om kropsvægt og i modstanden mod slankekulturen. Bogens 13 forfattere kommer fra vidt forskellige steder i livet og i samfundet, men det, de har til fælles, er erfaringen med at leve som tyk og deres ønske om at leve i en verden, hvor der er plads til alle kroppe uanset størrelse.

I bogen gør forfatterne op med de mange myter, der er om tykke mennesker i forhold til sundhed, sex, sport, forældreskab, skønhed og mange andre aspekter af livet. 'TYK' er en bog, som giver dig mod på at leve livet fuldt ud – også i en tyk krop.
25,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages238
Publish date10 Aug 2023
Published byFrydenlund
Languagedan
ISBN print9788772167084