Kattespionerne fra Rosengård 3 - Katten som kom ind fra kulden

Skøn serie til de 7-11-årige byder på spioner, nuttede dyr og mysterier. Perfekt til både selv- og højtlæsning med masser af flotte illustrationer.

Samira Karlssons liv forandrede sig fuldstændig, da hun mødte Pelsa, Kisser og de andre dyr i Rosengård. Nu lever hun i en verden af spionage, hemmelige meddelelser og forklædninger, helt skjult for menneskene.

Kattespionerne fra Rosengård står over for nye udfordringer. Der går rygter om en blodig kragefest, som bekymrer spionerne. De skal finde ud af, hvem det er, som nedslagter dyrene og overlader dem til kragerne uden selv at spise dem.

Er dyrene i området i fare? Og hvem skal tage sig af de nyfødte unger af det nedslagtede pindsvin, som blev fundet i Rosengård?

Samira Karlsson skal på mission for at lede efter spor og øjenvidner, der kan opklare mysteriet. Samtidig har hun en følelse af at blive holdt øje med. Der er nogen, der skygger hende, og hun bliver nødt til at finde ud af hvorfor. Samira Karlsson har endnu meget at lære, men hun er blevet kattespion – kat med ret til at kradse!
14,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages128
Publish date22 Aug 2023
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740084016