FC Sutsko - Bold eller ballet

Mød de uheldige helte fra fodboldholdet FC Sutsko

Inas mor siger, at Ina har alt for mange bolde i luften. Og det er da rigtigt, at Ina har travlt. Hun skal selvfølgelig i skole og sådan noget, men hun skal også passe sin balletundervisning og ikke mindst sin profil, hvor hun er kendt som @ballerIna. Inas profil er fuld af ballet, for det har hun danset siden, hun var fem år, og hun har efterhånden mange følgere, der elsker hendes balletvideoer. Men i virkeligheden er det noget helt andet, Ina går op i for tiden - nemlig fodbold! Ina spiller som angriber for FC Sutsko. Det er der ikke så mange, der ved. Nu har holdets træner Søren meldt FC Sutsko til en vigtig kamp, og der bliver skruet op for træningen. Skal de uheldige helte fra fodboldholdet inkassere deres første sejr? Og hvordan skal Ina mon nå det hele?


”FC Sutsko – Bold eller ballet” er en sjov og letlæst historie om gode venner, fantastiske finter og om at følge sin passion.


Serien er skrevet i lix 9 og hvert bind har en ny spiller fra holdet som hovedperson og kan læses selvstændigt. Bøgerne er illustreret af Christian Guldager og er skrevet af Gry Kappel Jensen, som står bag en lang række bøger for børn og unge.

26,83  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages64
Publish date25 Aug 2023
Published byTurbine
Languagedan
ISBN print9788740697520