Kunsten at gøre drømme til virkelighed

Har du drømme, du brænder for skal blive til virkelighed? Vil du bestige Himmelbjerget eller Mount Everest? Lære at spille guitar? Tage skridtet til at starte egen virksomhed? Eller planlægge og gennemføre drømmerejsen?

Er din drøm vigtig nok, kan du gøre den til virkelighed. Uanset om du går med en stor eller lille drøm, har du mulighed for at udleve den. Ved at følge tre enkle trin kan du få succes med lige netop din drøm. Det handler om at træffe dit drømmevalg, finde din indre energi og lave en plan, du kan styre efter.

Kunsten at gøre drømme til virkelighed guider dig fra idé til succes med drømmen. Med enkle råd og inspirerende citater om bl.a. at fokusere, sortere og eksekvere får du et solidt fundament for at komme i gang og lykkes hele vejen til målet. De mange ærlige cases fortæller om, hvordan de fandt mod, styrke og udholdenhed til at udleve deres drømme. Mød bl.a. tidl. landstræner og nu borgmester Ulrik Wilbek, Rosa Kildahl fra Den store bagedyst, Pernille Caroline Lotus, der kæmpede sig op fra narkoman til millionær, ro-legenden Eskild Ebbesen, der har vundet mange OL-medaljer, Louise Herping Ellegaard fra Løvens Hule, der tidligt mistede sine forældre, men besluttede sig for at få succes som investor, og Lasse Vesterby, der sammen med otte andre satte sig for at producere verdens bedste whisky i Vestjylland og i dag sælger til hele verden.
26,73  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages155
Publish date24 Aug 2023
Published byEgoMonte
Languagedan
ISBN print9788797471609