Det er magisk, at vi er her

Samtaler om himmel og jord, liv og død og meningen med det hele

”Det er magisk at vi er her” er en samtalebog mellem astrofysiker Anja C. Andersen, biolog Anders Kofoed og teolog Pia Søltoft, som sætter nye og aktuelle perspektiver på, hvad det vil sige at være et menneske i en verden, der både er præget af nye opdagelser og gamle forestillinger. 

De diskuterer forskellene mellem tro og videnskab og forholder sig fra hvert deres faglige ståsted til spørgsmål, der knytter sig til liv og eksistens. Hvordan blev verden og livet på jorden skabt? Hvad er liv egentlig? Og er der en mening med det hele? 

Sammen taler de også om vores enestående evne til at blive os selv i løbet af livet – og løfte det særlige ansvar, der hører med til det at være menneske. Og sidst men ikke mindst forholder de sig til, hvilket menneske, de selv gerne vil være.

Anja C. Andersen er astrofysiker og professor ved Niels Bohr Institutet, Anders Kofoed er biolog, zoolog og har siden 2013 fungeret som fast dyreekspert i Go’ Morgen Danmark på TV 2, og Pia Søltoft er præst ved Christians Kirken og tidligere leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret.

26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages264
Publish date04 Sep 2023
Languagedan
ISBN print9788727014890