About the author

Peter V. Brett (born February 8, 1973) is an American fantasy novelist. He is the author of the Demon Cycle, whose first volume was published in the UK by HarperCollins's Voyager imprint in 2008 as The Painted Man and in the US by Del Rey Books as The Warded Man.

Kernen

I umindelige tider blev menneskeheden jaget og dræbt af blodtørstige dæmoner.

Deres eneste beskyttelse mod væsenerne, der luskede omkring i natten, var gamle, halvglemte magier. Men så stod to helte frem – mænd tætte som brødre, men splittet af bittert forræderi. Arlen Bales blev kendt som Den tatoverede mand, dækket fra top til tå med kraftfulde magiske symboler, der gør ham i stand til ikke bare at kæmpe mod dæmonerne, men besejre dem. Jardir, udrustet med magisk beskyttede våben, kaldte sig selv Forløseren, en person profeteret til at forene menneskeheden og lede dem til sejr i Sharak Ka – det endelige opgør mod dæmonerne.

Men i deres forsøg på at udfordre dæmonerne har Arlen og Jardir sat noget i gang, der kan betyde enden på alt, de har kært – en sværm. Krigen venter forude, og menneskeheden har ikke en chance, medmindre Arlen og Jardir, med hjælp fra Arlens hustru Renna, kan knække en tilfangetagen dæmonprins og tvinge det luskede væsen til at lede dem til Kernen, hvor moderen til alle dæmoner avler sin uendelige hær.

Arlen, Renna og Jardir sætter deres lid til, at deres nærmeste allierede, Leesha, Inevera, Ragen og Elissa, vil forene folkene i de Frie Byer og lede dem i kampen mod sværmen, imens de selv tager på en farefuld færd ned i ondskabens mørkeste dybder, som ingen af dem regner med at slippe levende fra.

Kernen er femte og sidste bog i serien Dæmoncyklussen.
34,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages1000
Publish date12 Sep 2023
Published byDreamLitt
Languagedan
ISBN print9788771719222